Wat doen we bij tradecalls?

Wij benutten de volatiliteit tussen de verschillende Cryptocurrencies om veel meer rendement te behalen dan met een lange termijn portfolio.

Op de afbeelding hiernaast kun je goed de verschillen zien tussen verschillende Cryptocurrencies. Je ziet dat het per uur, dag en week veel procenten kan verschillen.

Natuurlijk zie je de markt meestal als geheel omhoog of omlaag gaan maar je ziet tussen de verschillende Cryptocurrencies ook veel volatiliteit. Sommige stijgen veel sneller dan andere. Soms heeft het met nieuws te maken of dat er een bepaalde technologische doorbraak is geweest voor een bepaalde munt. Maar vraag en aanbod bepaald dus de prijsschommelingen en daar kunnen we dus van profiteren.

Jij hoeft de grafieken zelf niet te lezen, technische analyse te leren of het Cryptocurrency nieuws te volgen. Daar zijn wij voor. Met tradecalls krijg jij bericht als wij een positie innemen. Je krijgt dan een bericht met daarin precies beschreven wat wij doen, je ziet het prijsgebied waar wij aankopen en onze doelen. En jij kan dit zo volgen en daarmee dezelfde rendementen behalen.

Dit is niet voor iedereen! Het is belangrijk dat jij de Basis Cursus Cryptocurrencies gevolgd hebt, daarin leer je precies hoe de verschillende exchanges werken waar je de verschillende Cryptocurrencies kunt aankopen en verkopen. Ook leer je daar hoe je aankoop en verkoop orders moet gebruiken.

Tradecalls is voor de actievere belegger. Hier gaat meer tijd per week inzitten. Ons doel is 2 tot 5 tradecalls per week te plaatsen, maar de markt bepaald wat er gebeurd en wij handelen altijd met de markt mee. Soms is uit de markt zijn beter voor onze rendementen. Dus over de hoeveelheid tradecalls kunnen we geen garantie geven, maar dat is ook niet het belangrijkste. Het belangrijkste is dat we rendement maken met onze tradecalls.

Met tradecalls handelen wij Altcoins tegen Bitcoin. Ons doel is ook om onze hoeveelheid Bitcoin te laten groeien. In het resultaten overzicht kun je de resultaten vinden van onze trades.

Met tradecalls leer je ook alles over money management en risico beheer. Wij adviseren je natuurlijk ook om je aan deze regels te houden om je risico’s goed te managen. Wij gaan nooit met onze volledige tradecalls portfolio in één trade zitten. Wij hebben 3 verschillende soorten trades, groot medium en klein. Als er een tradecall wordt gecommuniceerd dan staat er ook precies bij vermeld om wat voor soort trade het gaat en welk percentage van onze tradecall portfolio daarvoor wordt gebruikt.

Tradecalls kost 199 euro per maand. Je kunt alleen maar met Cryptocurrencies betalen. Als je niet weet hoe dat gaat dan is tradecalls ook niet voor jou, ga dan eerst alles leren met de basis cursus cryptocurrencies voordat je aan tradecalls gaat beginnen. De rendementen kunnen uitzonderlijk hoog zijn. Honderden procenten per maand hebben wij gehaald. Als jij dit ook wilt klik dan op de knop hieronder om verder te gaan.