Cryptotrades.nl is opgericht in het voorjaar van 2018.  Oprichter Mo Amghar is al meer dan 10 jaar actief op de financiële markten.

Mo Amghar: het heeft mij van jongs af aan aangetrokken om via de beurs je geld te verdienen los van een baas of bedrijf.

Ik begon met handelen in aandelen en daarna met opties te werken om meer rendement te halen.

5 Jaar geleden begon ik ook in Forex en futures te handelen en dit was ook onderdeel van mijn dagelijkse activiteiten.

Begin 2017 kwamen Cryptocurrencies in mijn aandacht en deze markt trok mij onwijs aan. Ik begon met Bitcoin te kopen, maakte winst, verkocht wat, kocht weer bij. Zo ging steeds meer van mijn portefeuille in Cryptocurrencies zitten. Ik begon het nog meer te bestuderen om een zo’n goed mogelijk beeld van de markt te krijgen. Ik zocht goed naar de risico’s en hoe je deze maximaal kunt beperken.

Ik heb 3 portefeuilles in  2017 met meer dan 1000% laten groeien en verschillende van mijn vrienden en kennissen geholpen met meer dan 100% rendement in een paar maanden tijd.

Door al hun vragen en door een uitdaging van een Mastermind die ik als ondernemer volg ben ik op het idee gekomen om Cryptotrades op te richten. Het is een nieuwe wereld die voor veel mensen nog erg onduidelijk en eng is. Cryptotrades wil dit goed en simpel uitleggen aan iedereen die informatie zoekt en zich verder wil verdiepen in deze markt.

De blockchain en Cryptocurrencies zullen de wereld gaan veranderen zoals ook het internet het deed in de begin jaren negentig. Een klein deel van de bevolking bezit Cryptocurrencies en dat zal in de aankomende jaren flink gaan veranderen. Je zult zien dat de veiligheid van de blockchain steeds meer gebruikt zal worden door bedrijven en overheden. Door deze toenemende vraag en de beperkte oplage van de meeste Cryptocurrencies zullen de prijzen in de toekomst flink kunnen stijgen. Als jij dit nu leest dan ben jij er op tijd bij. Laat deze trein je niet voorbij gaan. Cryptocurrencies zullen de wereld gaan veroveren en hoe eerder jij erin stapt hoe hoger jouw rendementen kunnen zijn.