Met hoeveel geld is het de moeite waard om in Cryptocurrencies te stappen? Dat is een vraag die ik vaak gesteld krijg als ik met mensen over Cryptocurrencies praat. De eerste vraag is meestal dat ze niet weten wat het nu precies is en hoe het werkt. Als jij een samenvatting wilt lezen over hoe Bitcoin en de Blockchain werkt klik dan hier.

Ook denken veel mensen dat het alleen voor de “grote” jongens is met veel kapitaal. Maar dat klopt juist niet. Cryptocurrencies zijn een relatief nieuwe markt, die juist door de “kleine” man groot is geworden. Het is een nieuwe technologische revolutie die in het begin alleen door de techneuten en “computernerds” werd gebruikt. Pas vanaf 2017 begon deze markt zo groot te worden dat het interessant is voor de “grote” jongens. Je ziet nu steeds meer dat groot kapitaal in de Cryptocurrency wereld komt. Niet alleen via particulieren maar ook steeds meer ondernemingen en investeringsbanken investeren in Cryptocurrencies.

 

Met hoeveel geld is het dan de moeite waard om mee te beginnen?

 

Dat is compleet afhankelijk van jou en jouw situatie. Maar met een paar honderd Euro kan je al goed rendement hebben. Hier een rekenvoorbeeld. Stel dat jij in januari 2017 bent begonnen met 300 Euro. Je hebt dit geïnvesteerd in de drie grote munten. Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Je hebt in iedere Coin 100 Euro gestopt. In 2017 heeft Bitcoin 1300% rendement gemaakt, Litecoin 5200% en Ethereum maar liefst 9989%.

Bitcoin 100 Euro werd dan 1.300 Euro

Litecoin 100 Euro werd dan 5.200 Euro

Ethereum 100 Euro werd dan 9.989 Euro

Bij elkaar opgeteld is dat 16.489 Euro, ofwel een rendement van 5496% op jouw 300 Euro investering.

Is het nu dan te laat om in te stappen om zulke rendementen te maken? Niet als jij een lange kijk op jouw investeringen hebt. Investeer voor de lange termijn, dus minimaal een jaar en je zult nog steeds versteld staan van de rendementen die zullen gaan komen. Cryptocurrencies zijn op dit moment erg volatiel, dat wil zeggen dat de prijzen flink schommelen per dag en zelfs per maand. Dus laat je door deze schommelingen niet op de kast jagen. Investeer ook alleen geld dat je niet direct nodig hebt en jij kan missen voor een bepaalde tijd.

Als jij nu denkt dat jij de boot al gemist hebt met de resultaten van vorig jaar dan heb jij het mis. Laat mij dat even toelichten. Op dit moment bezit ongeveer 2,5 to 3 % van de wereld bevolking Cryptocurrencies. Het adaptatie niveau stijgt nu steeds sneller. Het heeft 8 jaar geduurd voor Bitcoin om 1 % van de wereldbevolking te bereiken. Van 1 % naar 2 % duurde daarna 8 maanden. De adaptatie zal nu steeds sneller gaan. Zoals je ook kunt zien op de grafiek hiernaast. Er is ongeveer 3% van de bevolking nodig die een nieuwe technologie adapteren om ervoor te zorgen dat het doorkomt in de rest van de maatschappij. Dus met deze groei potentieel zie ik de rendementen voor Cryptocurrencies zéér rooskleurig voor de toekomst.

Als jij wilt leren hoe jij veilig jouw eerste Cryptocurrencies kunt aankopen, dan kun jij aan de rechterkant van de pagina je naam en email invullen om direct toegang te krijgen tot een gratis video handleiding. Mocht jij nog vragen hebben dan kun je deze altijd hieronder stellen.

Veilig jouw eerste Cryptocurrencies aankopen?

Download nu dit stappenplan voor directe uitleg!

Yess! Het is gelukt.