Hier een overzicht van vragen die wij vaak gesteld krijgen.

 

Vraag: Verkoopt Cryptotrades.nl Cryptocurrencies? 

Nee, Cryptotrades.nl verkoopt alleen informatie. Wij doen onderzoek naar de Cryptocurrencies en ons onderzoek voegen wij samen in informatie producten. Zo is er de basis cursus die jouw alles leert over de Cryptocurrency markt. Je leert waar je het veilig kunt aankopen en hoe jij het zelf veilig kunt opslaan. Wij hebben een portfolio product waarin wij een analyse hebben gemaakt van de Cryptocurrencies die wij als goede keuze zien voor 2018. Alle producten zijn ons onderzoek en geen beleggingsadvies. Jij kan ons onderzoek gebruiken om jouw eigen keuzes te maken.

 

Vraag: Wat is Bitcoin? 

Via deze blogpost een complete omschrijving wat Bitcoin is en hoe het werkt.

 

Vraag: Waarom moet ik mijn Cryptocurrencies zelf opslaan?

Bij Cryptocurrencies is het belangrijk dat jij controle hebt over jouw “private key”. Als je meer wilt leren over al deze woorden dan raad ik je deze blog aan. Als jij jouw Cryptocurrencies op een exchange laat staan, zoals bijvoorbeeld Coinbase of Bittrex dan heb jij niet de beschikking to jouw private key. Als jij een eigen wallet gebruikt, een desktop, hardware of mobile wallet dan kan jij zelf bij je private key. Als er nu een storing zou zijn bij een exchange dan zou jij niet bij jouw Cryptocurrencies kunnen komen. Daarom is het belangrijk om alles in eigen beheer te hebben.

 

Vraag: Wat geeft Cryptocurrencies hun waarde?

De markt bepaalt altijd de waarde van een product of dienst. Vraag en aanbod zijn daarin de belangrijkste factoren. Als er bijvoorbeeld een slechte oogst is geweest en veel graan verloren is gegaan dan zie je de prijs van graag stijgen. Dit omdat de vraag hetzelfde blijft maar het aanbod dus nu minder is geworden. De vraag naar Cryptocurrencies bepaalt dus de prijs die iemand er voor wil betalen of waarvoor iemand het wil verkopen. Aangezien de meeste Cryptocurrencies een beperkt aanbod hebben is een toenemende vraag bijna altijd een prijsstijging. Vraag naar de verschillende Cryptocurrencies kan ook ontstaan door het bedrijf en hun toevoeging aan de markt. Als een bedrijf net een product gelanceerd heeft en de markt verwacht daar veel van, dan stijgt de vraag in eens flink. Daarom zie je soms van die grote prijsstijgingen in Cryptocurrencies als er nieuws uitkomt.

 

Vraag: Wat is het grootste verschil tussen investeren in Cryptocurrencies en aandelen of een spaarrekening?

Het grootste verschil tussen Cryptocurrencies en “normaal” geld en aandelen is dat Cryptocurrencies niet bijgemaakt kunnen worden. Er kunnen maar 21 miljoen Bitcoins gemined worden. Meer is niet mogelijk volgens de programmeer code van Bitcoin en dit kan niet aangepast worden. Een bedrijf kan altijd extra aandelen uitgeven als je extra kapitaal willen aantrekken. Ook kunnen de centrale banken ongelimiteerd geld bij printen. Vroeger stond de geld hoeveelheid die gedrukt mocht worden gelijk aan de hoeveelheid goud dat een lang bezat. Maar sinds 1971 zijn alle landen van de goudstandaard af en bepaald de centrale bank hoeveel geld er in omloop mag zijn. Bij Cryptocurrencies is deze manipulatie niet mogelijk. Cryptocurrencies zijn gedecentraliseerd, er kan dus niet vanaf 1 centraal punt iets veranderd worden.

 

 Vraag: Hoe weet je of een Cryptocurrency in de toekomst nog zal bestaan? 

Dat weet je nooit zeker. De Cryptocurrencies en de blockchain zijn het nieuwe internet. Net als met de internet revolutie kwamen er ook veel bedrijven uit die maar wat beweerde maar toch naar de beurs kunnen omdat het internet toen “hot” was. Veel van die kleine bedrijven bestaan niet meer. Maar sommige van die kleine bedrijven zijn uitgegroeid tot de marktleiders van nu. Amazon bijvoorbeeld. Met Cryptocurrencies is het ook zeer belangrijk om onderzoek te doen naar het bedrijf achter de Cryptocurrency. Wat willen zij doen met hun blockchain en welke problemen willen ze oplossen voor de markt. Gedegen onderzoek is de belangrijkste factor met investeren in Cryptocurrencies. Meer weten? Bekijk ons Portfolio 2018 product, daar hebben wij 34 Cryptocurrencies geselecteerd die wij goed onderzocht hebben en waar wij minimaal 100% rendementsgarantie geven. Klik hier voor meer informatie.